follow Catalog firme » Servicii firme » Cadastru » Topografie » Judetul BUCURESTI
  home     Topografie   Judetul BUCURESTI

Topografie Bucuresti

EURO QUALITY TEST (BUCURESTI)
topografie bucuresti, topografie
0724 *** ***Click aici!
SC CAD-ART SRL (SUCEAVA)
topografie suceava, topografie inginereasca
0744 *** ***Click aici!
Obtineti cel mai bun pret pentru topografie completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
topografie bucuresti, topografie (BUCURESTI SECTORUL 5, BUCURESTI)
1. Expertizare tehnica, Consultanta si inginerie ( Proiectare, Dirigentie de santier ), Monitorizari si Testari in situ constructii si cai de comunicatii - Drumuri, Cai Ferate, Poduri, Lucrari de arta, Constructii civile si industriale; 2. Consultanta tehnica in vederea Certificarii Sistemelor de Management Integrat Calitate ISO 9001 si Mediu 14001, respectiv a Certificarii conformitatii produselor si materialelor de constructii 3. Laborator incercari constructii..
0724 *** ***Click aici!
topografie, topografie bucuresti, topografie ilfov (BUCURESTI, BUCURESTI)
Firma specializata in lucrari de cadastru, topografie, geodezie, efectuam lucrari de cadastru si intabulare, dezmembrare, alipire, ridicari topografiec pentru orice tip de imobil sau teren situat in municipiul bucuresti sau in judetul ilfov..
0742 *** ***Click aici!
topografie bucuresti, topografie, topografie inginereasca (BUCURESTI, BUCURESTI)
Firma noastra a fost infiintata in anul 2008 si are experienta in domeniul masuratorilor topografice civile si industriale. avem in dotare echipamente performante, de mare precizie, precum si softuri avansate de prelucrarea datelor. expertii nostri va stau la dispozitie atat pentru efectuarea lucrarilor topografice, cat si pentru intocmirea documentatiei necesare. pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati. va multumim!..
0723 *** ***Click aici!
topografie bucuresti, topografie (BUCURESTI, BUCURESTI)
Firma sc topo cad srl, din judetul bucuresti ofera avize la termen si inainte de termen, certificate de urbanism, autorizari cadastru, intabulare, ridicari topo, trasari, determinari puncte gps. pentru mai multe detalii cu privire la serviciile practicate, va rugam sa ne contactati. va multumim!..
0728 *** ***Click aici!
topografie bucuresti, topografie (BUCURESTI, BUCURESTI)
S.c. geotopocad proiect srl- societate specializata in lucrari de cadastru/intabulare - topografie - geodezie, pe tot teritoriul tarii, dispunand de un personal bine calificat in domeniile de activitate. specialistii nostrii sunt ingineri si proiectanti de mare valoare, atestati de agentia nationala de cadastru si publicitate imobiliara(ancpi) si de corpul expertilor tehnici din romania(cetr), care au participat la realizarea unor obiective de mare..
0742 *** ***Click aici!
topografie bucuresti, topografie (BUCURESTI, BUCURESTI)
Megaconsulting-project s.r.l. efectueaza lucrari profesionale de topografie, cadastru, geodezie in orice zona din romania. motto-ul nostru este "clientul multumit", venind astfel in intampinarea dvs cu servicii profesionale de cea mai inalta calitate, realizate rapid si eficient. societatea a fost infiintata in 2003 de un colectiv tanar cu pregatire de specialitate, avand o larga experienta in domeniul cadastrului, intabularii, lucrarilor si masuratorilor topografice echipa..
0729 *** ***Click aici!
topografie bucuresti, topografie (BUCURESTI, BUCURESTI)
Persoana fizica autorizata din anul 1999, specializata in efectuarea dosarelor de cadastru, topografie, intabulare, carte funciara si expertize tehnice judiciare. Avand in portofoliu multe lucrari atat cu persoane fizice, birouri notariale cat si firme de constructii, firma noastra garanteaza profesionalism si transparenta, in lucrarile executate. Stiind ca pentru clienti, PRETUL este un criteriu important in luarea unei decizii, firma noastra devine flexibila in..
0723 *** ***Click aici!
topografie bucuresti, topografie (BUCURESTI SECTORUL 3, BUCURESTI)
Persoana fizica autorizata de agentia de cadastru si publicitate imobiliara execut lucrari de cadastru si intabulare in cartea funciara pentru apartamente, constructii, terenuri intravilane si extravilane; dezmembrari, parcelari de terenuri intravilane si extravilane; comasari si/sau alipiri de terenuri intravilane si extravilane; identificare si trasare (intarusare) teren...
0730 *** ***Click aici!
topografie (BUCURESTI, BUCURESTI)
Cadastru lucrari topografice. servicii cadastru. intabulare teren sau apartamente din bucuresti pentru tranzactii imobiliare. intocmim documentatii cadastrale pentru obtinerea unui numar cadastral, necesare pentru intabulare carte funciara planuri de situatie-arhitectura, parcelari, lotizari, intabulari...
0767 *** ***Click aici!
topografie bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Suntem un grup de consultanti care detin experienta si cunostintele necesare in optimizarea costurilor cu resursele cad atat din cadrul birourilor de arhitectura si marilor institutii de proiectare industriala cat si din cadrul micilor companii din domeniul topografiei si geodeziei. Aceasta optimizare o realizam printr-o analiza si consiliere atenta la achizitia licentelor software si a echipamentelor hardware, prin instruirea personalului!..
0213 *** ***Click aici!
topografie bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Servicii cadastrale: documentatie pentru atribuire numar cadastral si inscriere in cartea funciara; intocmire relevee constructii; intocmire documentatie tehnica pentru obtinere aviz numar postal; intocmire documentatie tehnica in vederea dezmembrarii corpurilor de proprietate; intocmire documentatie tehnica in vederea comasarii corpurilor de proprietate; inscrierea in cartea funciara a unei constructii noi; servicii destinate contructiilor civile...
0216 *** ***Click aici!
topografie bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Plansuvey este o companie mica, in plina dezvoltare, ce desfasoara o activitate bazata in special pe seriozitate si profesionalism. folsind aparatura de ultima generatie si personal specializat si autorizat, plansurvey executa lucrari de cadastru si topografie la preturi convenabile. daca doriti sa primiti servicii de calitate, nu ezitati sa ne contactati ...
0721 *** ***Click aici!
topografie (BUCURESTI, BUCURESTI)
Oferim etalonari ale mijloacelor de masurare din domeniul umiditatii, temperaturii, turatii, timp, frecventa. efectuam mapari umidotermice pentru depozite alimentare, farmaceutice, camere cu conditii controlate, camere frigorifice, vehicule frigorifice, etc realizam harti de temperatura si umiditate în conformitate cu cerintele ordinului ministrului sanatatii nr.1983/2008 ( mapari higrotermice) pentru depozite de medicamente sau pentru depozite alimentare, incaperi cu destinatii speciale, labor..
0212 *** ***Click aici!
topografie (BUCURESTI, BUCURESTI)
Beneficiind de aparatura performanta si personal cu o mare experienta in domeniul cadastrului, masuratorilor topografice si gps, firma noastra va ofera servicii de calitate. daca aveti o problema de rezolvat in domeniul cadastrului, daca aveti nevoie de o ridicare topografica sau doriti masuratori gps nu ezitati sa ne contactati!..
0722 *** ***Click aici!
topografie bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
International partner buro s.r.l. isi desfasoara activitatea in domeniul cadastru - topografie - cartografie - geodezie. beneficiind de un colectiv cu pregatire de specialitate, firma a reusit, in scurt timp, sa capteze atentia companiilor cu pretentii ridicate. cunostintele echipei de conducere dobandite in romania si germania alaturi de specialisti, ingineri geodezi cu experienta in domeniul masuratorilor terestre a condus la formarea unui echipe..
0766 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie